DOKTORCLUB AWARDS 2022

Yılın Medikal Endüstri Ödülleri - Yılın Ar-Ge / İnovasyon Uygulaması Finalisti

Sebi Pharma


Sebi Pharma

   Türk Mucit Şebnem Özen'in buluşu "Hücre Yenileyici Bileşen Benzersiz Formül" Dünya patentlerinin yanı sıra ulusal ve uluslararası birçok alanda ödüllere layık göründü!
   Şebnem Özen, 2015 yılında Garanti Bankası Kadın Girişimciler Yarışmasında Garanti Bankası'nın "En İyi Gelecek Vaad Eden Kadın Girişimci" ödülünü aldı. Şebnem Özen, 2016 yılında ISIF16 Türk Patent Enstitüsü'nün düzenlediği Uluslararası Fuar'da hem kendi adına hem de Sebi Pharmaadına Bronz ödüllerle taçlandırıldı.
   Şebnem Özen Türk Patent Enstitüsü tarafından Kimya alanında temsilen Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenlenen Kore Uluslararası Kadın Buluşçular Fuarı’na Kimya alanında Uluslararası Buluşu "Hücre Yenileyici Bileşen" temsili için davet edildi. Türk Mucit Özen dünya çapında birçok mucidin yarıştığı ve fikri mülkiyet, buluş alanında tüm dünyanın ilgisini çeken etkinlikte bronz madalya ile ödüllendirildi.  Bu etkinlikten birçok ödüller ödüllere layık görüldü. Endonezya Buluş ve İnovasyon Tanıtım Derneği INNOPA Özel Ödülü’nün de sahibi oldu.
   Türk Mucit Şebnem Özen’in ödüllü, dünya patentlibuluşu etken madde “Hücre Yenileyici Bileşen” tüm Sebi Pharma ürünlerinde yer almakta ve ürünlerinin başarısının, özgünlüğünün temelini oluşturmaktadır. Etken madde “Hücre Yenileyici Bileşen” tüm Sebi Pharma ürünleri içerisinde en yoğun oranda Sebi Simyacı Anti Aging Krem’de yer almaktadır.  
   2013 yılında Türk Mucit Özen’in isminin kısaltılmışı “Sebi” ve ciltlerde meydana getirdiği dönüşümden dolayı kendisine layık görülen “Simyacı” unvanını bir araya getirerek Sebi Simyacı markasını kurmuştur. Kısa sürede birçok başarıya imza atan firma; büyüyerek, gelişerek, marka ve ürünlerini çoğaltarak 2016 yılında Sebi Pharma olarak yolculuğuna devam etmektedir.  Kısa sürede elde edilen bu başarıda ödüllü, dünya patentli etken maddenin gücü, kullanıcıların, hastanelerin, eczanelerin yoğun desteği büyük pay sahibidir.